URIME TE GJITHEVE!!! Mjeku Kosovar arrin Majat e Suksesit, punesohet si Drejtor ne…


URIME TE GJITHEVE!!! Mjeku Kosovar arrin Majat e Suksesit, punesohet si Drejtor ne…

Mjeku kosovar, Arbër Shehu, ka njoftuar se nga’ nëntori do të shërbejë si Drejtor i Asociua’r Mjekësor në AstraZeneca.
M’adje, ai këtë detyrë do ta m’arrë simbolikisht nga 28 nëntori.

“Duke filluar n’ga 28 nëntori, do t’i bashkohem njërë’s prej kompanive m’ë të mira biofar’maceutike në botë, ASTRAZENEKËS, si Drejtor i Asociuar Mjekësor / Drejtor Mjekësor i Onkologjisë dhe Punëve Mjekësore të ShBA-së”, ka shkruar ai në Instagram.

“’Nga një hap [të madh] në kohë’, thonë”.

“Dobitë e të vepruarit me kurajë janë baras me rezultate produktive”k


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *