Pezullohet greva deri në këtë datë:


“Qeveria vazhdoi t’i injorojë kërkesat dhe na mbeti e vetmja mënyrë greva, e cila filloi me 25 gusht duke i dhënë qeverisë një mundësi per dialog.  Si këshill grevist i BSPK dhe SBASHK jemi të obliguar të veprojmë sipas vendimit të shumicës.  Qeveria dhe opinioni le ta din që greva nuk po mbyllet por po pezullohet deri në janar e vitit 2023.  Këtë rezultat e shton deklarimi i shoqatave tjera sindikale qe nga raporti i tyre thuhet se nga 25 shoqata sindikale 24 janë deklaruar pro pezullimit të grevës”, ka deklaruar Jasharaj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *