Studenti nga Kosova me veshje kombëtare shqiptare në diplomim në Universitetin e Lichtensteinit


Studenti nga Kosova me veshje kombëtare shqiptare në diplomim në Universitetin e Lichtensteinit

Drin Çeku një student nga Kosova, respektivisht nga Peja, në ceremoninë e diplomimit në Universitetin e Lichtensteinit, është paraqitur me veshje kombëtare shqiptare.

Ai atje ka mbaruar studimet në Fakultetin Ekonomik.

Me këtë paraqitje ai ka dërguar mesazh tek të tjerët, pasi që veshja jonë kombëtare, bie dukshëm në sy nga veshjet normale.

Ai me këtë ka treguar atdhedashurinë për vendin dhe kombin shqiptarë.

Edhe po ta pushtoj boten mbarë, Unë jam shqiptar Drini

Urime Drin Çeku Diplomimi në “Fakultetin Ekonomik” pranë Universitetit të Liechtenstein.

Të urojmë shendet dhe suksese pa fund në çdo hap të jetes…!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *