Deri tani kam qene qik e mire e familjes, por tani do e shikoj vec veten!! MA MERRNI N UM.RIN


Tani kam mbushur do vjet dhe po mendoj se është koha për martesë dhe kësaj radhe do të qëndroj më gjatë në vendlindje deri sa ta gjejë njeriun që do të bëhet pjesë e pandashme e jetës time…deri më tani ja kam ruajtur nderin e familjes dhe tani kam lejen apo skam un dua te martohem se pe shof se me kan lan ne harres jan hutu ato tu nga mas dunjas, por edhe kërkesën nga prindet që të martohem dhe ta vazhdoj jetën normale me traditat tona shqiptare e kam pasur qdo her po siq thash diqka me kta te mit nuk esht ne rregull puna se di qka kan…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Kush do që mendon se mund të jetoj dhe të punoj punë të ndershme me kërkoni dhe K0ntakT0ni passi të kontaktoni kätu poshtë menjëher dhe të vendosim se si ta vazhdojme dhe me cilin mashkull të vazhdoj rrugen pasi ti mbaroj pushimet ketu. Ju pres me mirësjellje dhe ju lutem të tregoni karakter dhe kultur ashtu si na ka hije neve shqiptarëve, tani si te duash me merr edhe ne lidhje po deshte nuk me pengon aspak…Vazhd0 lidhjen po deshe ti duke kaluar në Linkun Blu më P0shtë dhe merr Pamjet E PL0TA LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *