Do te shfrytezoni te gjihta mundesite qe ju jepen/ Astrologia Helena Bieht jep parashikimin me muajin Tetor


Përpjekja për t’i bërë partneritetet tuaja të funksionojë do të paguajë këtë muaj dhe mund të sjellë lartësi të reja në marrëdhëniet tuaja që nuk e prisnit. Shfrytëzoni çdo mundësi për të demonstruar përkushtimin tuaj ndaj të dashurve tuaj, por sigurohuni që nuk po e lodhni veten për t’i provuar shefit ose menaxherit tuaj se jeni punëtor dhe personi i duhur për këtë punë. Ndërsa rriteni dhe merrni drejtimin në jetën tuaj personale, mund t’i shihni marrëdhëniet tuaja duke u bërë më serioze. Tregojini të dashurit tuaj se ata vlerësohen duke marrë parasysh nevojat dhe idetë e tyre kur merrni vendime.DEMI

Shëndeti dhe mirëqenia juaj nuk duhet të vihen kurrë në rend të dytë pas arritjes! Bëjeni kujdesin për veten dhe përmirësimin e vetes prioritetin tuaj kryesor, kushtojini vëmendje sesi gjendja juaj fizike ndikon në gjendjen tuaj mendore. Kryerja e kësaj pune të brendshme mund të prishë çdo qëndrim negativ dhe t’i zëvendësojë ato me dashurinë për veten. Lirimi i çdo dyshimi në vetvete ose pasiguri tani do t’ju lejojë të synoni më lart në të ardhmen. Merrni kohën tuaj me këtë proces dhe sigurohuni që jeni në një gjendje ​​të mirë fizikisht dhe mendërisht para se të ndërmerrni sfida të reja.BINJAKETNëse keni pritur momentin e duhur për t’u kthyer në botën e takimeve, më në fund ka ardhur koha. Marrja seriozisht e jetës suaj, të dashurisë dhe përqendrimi në llojin e personit që dëshironi të tërheqni mund të sjellë lidhje të reja që zhvillohen shpejt, gjithçka që shpresonit. Vazhdimi i përparësive tuaja, qëndrimi i shëndetshëm dhe ruajtja e marrëdhënieve tuaja mund të duket si shumë për të lundruar – por përpiquni të mos lejoni që kjo t’ju pengojë nga marrja e angazhimeve të thella. Kërkoni mbështetje kur jeta bëhet dërrmuese dhe mbani në mend se sakrificat mund të jenë të nevojshme që gjërat të ecin pa probleme.

GAFORRJAJu mund të jeni duke marrë një vendim përfundimtar në lidhje me punën tuaj dhe jetën publike, i cili do t’ju lejojë të mbyllni kapitujt dhe të rifokusoni energjinë tuaj në shtëpinë dhe familjen tuaj. Përcaktoni atë që e bën jetën të vlefshme për të jetuar për ju dhe bëjeni atë përparësinë tuaj. Koha cilësore me të dashurit tuaj apo edhe koha e kaluar duke pushuar në shtëpi do t’ju ​​rikthejë energjinë. Sidoqoftë, mund të hasni në sfida nëse i lini njerëzit e tjerë t’ju tregojnë se ku duhet të jetë fokusi juaj, ose si duhet ta kaloni kohën tuaj të lirë. Jetojeni jetën ashtu siç dëshironi, edhe nëse nuk përputhet me atë që bëjnë të tjerët.LUANIHyni në rrjedhën e rutinës suaj të përditshme këtë muaj dhe vlerësoni kohën dhe hapësirën midis arritjeve tuaja. Vendosja e të gjithë energjisë tuaj në fushat e jetës tuaj që kërkojnë nga ju që të komunikoni dhe të ndani idetë tuaja me të tjerët mund të çojë në arritje të kënaqshme të qëllimeve të mbajtura prej kohësh. Sapo të ndjeni shkëndijën e energjisë krijuese, rishikoni çdo projekt shkrimi ose përgjegjësi brenda komunitetit që keni qenë, duke e shtyrë. Sigurohuni që motivimet tuaja janë të shëndetshme dhe se po punoni për të përmbushur standardet tuaja për të shmangur punën e tepërt me veten.

VIRGJERESHAMundësitë e reja për të fituar para ose për të rritur të ardhurat tuaja ekzistuese do të shfaqen këtë muaj. Sigurohuni që jeni duke arritur dhe kapur çdo mundësi që ju vjen përpara. Puna e vështirë që keni bërë, më në fund do të fillojë të ndihet e vlefshme kur filloni të korrni shpërblimet e investimeve të kaluara. Konsideroni nëse keni nevojë të bëni punë të brendshme në lidhje me akumulimin dhe të qenit shumë i ngurtë me pasuritë tuaja. Çfarëdo që të jepni do t’ju ​​kthehet, prandaj përpiquni të mos i shihni shkëmbimet ose shpenzimet si humbje.PESHORJAParaqituni si vetja juaj autentike çdo ditë dhe mbani shënim kur ndryshoni sjelljen tuaj, ose shtypni aspektet e vetes për të kënaqur të tjerët. Do të zbuloni se njerëzit ju duan për atë që jeni. Ato ndjehen më afër jush dhe si rezultat lidhjet tuaja forcohen. Sidoqoftë, mund të ketë disa njerëz që janë rezistentë ndaj këtyre ndryshimeve, sepse ata janë mësuar që ju të pajtoheni me to në vend që të shprehni mendime të kundërta. Qëndroni në këmbë dhe respektoni të vërtetën tuaj, edhe nëse kjo do të thotë të shkaktoni mosmarrëveshje të përkohshme.AKREPIMarrja e kohës për t’u përqëndruar në shëndetin tuaj mendor dhe nevojat më të thella këtë muaj do të ndryshojë mënyrën se si shfaqeni për veten dhe të tjerët. Pjesa më e vështirë në lidhje me këtë transformim të nënndërgjegjeshëm do të jetë integrimi i këtyre ndryshimeve në jetën tuaj të përditshme. A mund të jeni mjaft të disiplinuar për të thirrur veten në sjellje jo të shëndetshme që nuk mbështet versionin e vetes që po bëheni? Merrni një vendim çdo ditë për të bërë diçka të ndryshme dhe zvogëloni çdo presion të brendshëm dhe tendosje mendore që po përjetoni. Jetoni me vetëdije, do t’ju ndihmojë të ndiheni mirë.

SHIGJETARIEnergjia juaj natyrore, magnetike do të tërheqë shumë fytyra të reja këtë muaj. Ju mund të ndiheni shumë në vendin tuaj. Mundohuni ta përdorni këtë energji në avantazhin tuaj, rrjetin për të fituar mbështetje të mëtejshme në fillimin e projekteve dhe ideve që keni. Një presion i afërt për të arritur financiarisht mund të shkaktohet vetvetiu nëse jeni shumë i fokusuar në qëllimin përfundimtar sesa në arritjet. Mund të nevojiten rregullime mendore për të kujtuar se nuk po konkurroni me askënd tjetër. Do të keni sukses në kohën tuaj.

BRICJAPINjë fokus i ri në karrierë mund të marrë pjesën më të madhe të kohës tuaj këtë muaj. Të punosh shumë për të arritur një ëndërr të re mund të sjellë një ndjenjë të thellë qëllimi, por mund të jesh i thirrur të marrësh parasysh nëse po lejon që arritjet dhe reputacioni yt të të përcaktojnë ty. Merrni pak kohë për të reflektuar se ku ruhet vlera juaj vetjake dhe si ndikon kjo tek ju në një nivel personal. Do të gjeni veten duke marrë vendime më të mira që janë në një linjë më të ngushtë me atë që jeni, në vend që të neglizhoni pjesë të vetes dhe marrëdhënieve tuaja për të fituar para.UJORINdryshimet e thella në vlerat dhe besimet tuaja do të ndryshojnë mënyrën se si gjykoni dhe komunikoni me të tjerët. Ju mund të ndjeni një kërcim përgjegjësie për të ndarë idetë tuaja, për t’u lidhur me njerëz të rinj dhe për të frymëzuar miqtë tuaj. Mundohuni të mos tërhiqeni në këtë rritje të vëmendjes. Është mirë të pranoni që nuk i keni të gjitha përgjigjet. Ju mund të shihni që ambiciet tuaja ndryshojnë, duke sjellë vendime të reja për të lëvizur dhe udhëtuar, për t’u kthyer në arsim ose për të folur me auditorë të rinj. Dilni jashtë zonës tuaj të rehatisë për të përshpejtuar rritjen tuaj.PESHQIT

Ju mund të përjetoni një shkëputje me miqtë dhe komunitetin tuaj, pasi konfuzioni i tyre ndaj besimeve dhe aspiratave tuaja mund t’ju bëjë të ndiheni të pambështetur. Ky mund të jetë një mësim që ju duhet të ndiqni instinktet tuaja, pavarësisht se dikush nuk pajtohet me ju. Keni më shumë mbështetës të heshtur sesa mendoni, të cilët do të fillojnë të shfaqen dhe t’ju ofrojnë mbështetje emocionale dhe financiare. Kjo do t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja materiale ose financiare. Ndonjëherë është mirë të punoni shumë në heshtje dhe ta lini suksesin tuaj të flasë vetë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *