Gjersa Ishte Me Pun Ne France Tjetri Cdo Nat Ma….


Gjersa ishte me pun ne france tjetri cdo nat me….

kemi qen shum shok dhe ai fl ente shun net te ne gruas time i pelqente por ai nuk e merrte gux im in nga un edhe pse kur ai flin te ne dhom tjetër kjo u çonte naten ne ta nga e pinte cin gare me te nje nat bera sikur me ra tel e duhet te shkoja patjetër diku e ai ishte te nat nat kan pas mardhenie me njeri tjetrin KUR u ktheva ne banes shoki nga prishtina


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *