Gruaja Beqare: Burrat Në Mbi Moshën 40-Vjeç Janë Idealë, Ky Është Kontakti…


Gruaja beqare: Burrat në mbi moshën 40-vjeç janë idealë, Ky është kontakti +355…

Gruaja beqare: Burrat në moshën 45-vjeçare janë idealë, preferoj edhe ata nën 30 vjeç. Jana Meco, prezantuese e motit, 35 vjeçe, thotë se grupmosha 30-vjeçare është par/alizuese. Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:Duke shkruar për, ajo tha: “Po, ekziston një parantezë moshe që nuk duhet të tejkalohet nga asnjë grua që dëshiron të bëjë plane të ardhshme me një burrë. Nese i keni 45 vjeq me shkruani ne numrin i cili gjendet me poshte.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *