Jam 38-Vjeçare E Di Vocruar Ne Kërkim Të Një Burri Për Martes Ose Edhe Per Të Bashkë Jetuar, Nuk Mund Te Duroj Me Gjatë!


Jam 38-vjeçare e di vo rc uar ne kërkim të një burri për martes ose edhe per të bashkë jetuar, nuk mund te duroj me gjatë!

Jam 38-vjeçare e di vo rcu ar ne kërkim të një burri për martes ose edhe per të bashkë jetuar, nuk mund te duroj me gjatë Jam me origjin nga Tiranea dhe jam 38 vjeqare kom qen e martuar , me nji tip shum xh eloz dhe fanatik. Familja ishin shkaktare dhe ins istuan fort qe te martohesha me at tipin pa e njoftur faare. Tash dua te njoftoj nji djal skan lidhje vitet por kom vetem nji kusht qe te bash kjetoj me at per disa kohe . Qe tja japim vehtit nji shanc se pershtatemi apo jo .Un fi naciarisht qendroj mire e kam rrogen mujere shume te larte dhe punoj ketu ne München ne sp ital.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *