Jam katunare ne Kosove, por Sheherlikeve nuk jau leshoj rrugen.. Me kont.akto


Sa bje zilja e deres un met vrapume po thom ha ndoshta asht naj njani pi atinve shka po foli neper internet kur pe shof me kan sjell lule dhe shkrime ne lule.. a besoni se jam merzit me shkrime e me lule po kuptoni mor njerz se nuk jam ne zort per lule spo di qish me ju than ma drejt a besoni se ma keni pru punen mu ju than shum drejt un kam nevoj per mem shtridh e jo mem qu te dera lule po ishalla a mush nmen dikushi e me vjen aj te un e jo mem qu lule..

hajt amanin jau kam le te del nja shka me flladit ne keto dit me zheg.. mu me ke ketu kur te dush mjafton me merr ne lidhje ketu dhe gjithat i rregullojm ashtu ti si te konvenon…Vazhd0 lidhjen po deshe ti duke kaluar në Linkun Blu më P0shtë dhe merr Pamjet E PL0TA LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *