Jam nje grua 40 vjecare, i kom dy femije dhe jam e divo.rcuarn…


Jam nje grua 40 vjecare, i kom dy femije dhe jam e divo.rcuarn…

Redaksi e nderuar kerkoj njoftim am nje femer 40 vjeqare i kom dy fémij jam e divo rcuar jetoj ne Belgjike jam e interesuar per lidhje mart esore pe rsoni.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Duhet te jet i moshes 42-49 net lajmrohen vetem ata qe jon serioz ,te jen te mora lshem ashtu siq jam edhe vet dua te reh atohem nuk dua nda rje por te jeme dhe un e lumtur ne jet dhe te shijoj jeten se bashkume kur te ljmroheni ju tregoj mashum detaje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *