Kur Me Kapi Nga Mbrapa, Djaali Tezes Sabiti Harrova Burrin…


Kur me kapi nga mbrapa, djaali tezes Sabiti harrova burrin…

Po shkruaj historin time,qe ka ndodhur ne muajn gusht.Jam 29 vjece dhe jetoj ne tr.Kishim dasem dhe e nisem qe 3 dite para,aty kisha shumë njerëz qe njihja.Mirpo me nje kusheri timin shkoja shumë mir gjate gjith kohes isha me te.Me perqafonte e puthnim nj-tj ne faqe. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *