Mbani shenim daten 10 Tetor 2021/ Astrologia Susan Miller paralajmeron keto 2 shenja horoskopi


Dashi

Do të keni angazhime me një grua më të vjetër, jo domosdoshmërisht me dikë që është e afërmja juaj. Në përgjithësi, detyrat tuaja këtë muaj do të jenë për të përfunduar, për të pastruar pro blemet dhe çështjet e pazgjidhura deri më tani. Nëse jeni vetëm do të angazhoheni në takime të reja, një takim me një person të pazakontë ose diçka nën rrethana të çuditshme.Që nga fillimi i muajit, do të keni disa takime dhe bisedime të rëndësishme. Në tetor, do të flisni për një udhëtim të ardhshëm ose do të jeni të përkushtuar për përgatitjen e tij. Është e mundur që ky udhëtim do të ndodhë këtë muaj dhe do të ketë një tjetër deri në fund të vitit. Ky muaj sjell lajme të gëzueshme nga larg. Ju mund të merrni një dhuratë nëpërmjet një personi të afërt ose do të gëzoni një pasuri të rëndësishme. Pr oblemet familjare do të jenë të një natyre financiare. Do të kenë lidhje me disa shpenzime më të larta, shlyerjen e kredisë.Ju do të përjetoni një surprizë në lidhje me një dokument ose kontratë. Gjatë muajit, do të merrni lajme për ngjarjet në jetën e dashurisë suaj të vjetër ose të një bashkëshorti të mëparshëm. Burrat do të kenë pritshmëri optimiste rreth zhvillimeve në marrëdhënie të rëndësishme personale, familjare ose profesionale. Do të përjetoni emocione të forta me një person të lindur nën shenjën Binjakëve, Peshores ose Ujorit.

DemiTetori do të jetë kohë e mbushur me ngjarje të papritura që do të kenë një ndikim vendimtar në jetën tuaj personale ose profesionale. Gjatë kësaj periudhe, merrni kohë të mjaftueshme për të bërë një vlerësim real të çdo situate, sugjerimi ose përvoje. Ky muaj sjell një takim me të afërmit ose përfaqësuesit e një institucioni shtetëror për një pr oblem të brendshëm ose të pronës.Kjo mund të jetë një situatë delikate që do të ketë një zhvillim të favorshëm, por në këtë fazë është shumë herët të gëzohemi. Marrëdhënia juaj personale do të keqkuptohet nga fjalë ose gjeste të keqinterpretuara.

Këto gjëra do të krijojnë dyshime tek ju ose tek partneri juaj. Në tetor, ju do të negocioni, rregulloni, nënshkruani një dokument që lidhet me marrjen e parave nga një shtet ose institucion bankar, përmes të afërmve. Mund të ketë vonesa në paratë që prisni të merrni. Këtë muaj, do të merrni lajme në shtëpinë tuaj lidhur me një të afërm që jeton në një qytet tjetër. Tetori do t`ju kënaqë shumë me lindjen e një fëmije në familje ose në shtëpinë e miqve. Jeta juaj e dashurisë këtë muaj do të jetë shumë emocionale.Kjo do të krijojë momente të paqëndrueshmërisë. Qetësojini gjërat përpara se marrëdhëniet tuaja të bëhen shumë të komplikuara. Burrat e Demit do të kenë kontakte të rëndësishme me burra nga vende të tjera, larg vendit të tyre. Gratë do të jenë në gjendje të sigurojnë stabilitetin e buxhetit familjar. Këtë muaj, mund të arrini suksese të rëndësishme financiare ose angazhime të reja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *