Rrëf.imi Nenes “Djali im me ndihmon te gjej te dashur dhe se ka pro.blem hic!


Rrëf.imi Nenes “Djali im me ndihmon te gjej te dashur dhe se ka pro.blem fare!

Një nënë 56-vjeçare e divo rc ar thotë se futet shpesh në Ti nder për të gjetur meshkuj për lidhje, madje kryesisht përzgjedh djem të rinj. Britanikja Pauline Young thotë se lidhet me djem deri 20 vjet më të rinj se ajo, që kur martesa e saj u pr.ish. Ajo thotë se ky stil jetese e ndi.hmon që të qëndrojë e re, ndërsa shpesh lidhjet e saj janë vetëm për s ks..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *