Shoku I Djalit Tim Është 20, Kurse Unë Jam 45! U Ula Pranë Tij, I Thash Disa Fjalë Në Vesh Dhe Ai


Cimeri i djalit tim është 20, kurse unë jam 45! U ula pranë tij, i thash disa fjalë në vesh dhe ai

Djali im dhe cimeri i tij i dhomës së konviktit ku banojnë bashk janë edhe shokë nga fakulteti edhe banojnë në të njejtën dhomë e që studentët po i quajshin “Cimer” njëri tjetrin. Edhe këtë e mësova sepse vetë nuk kam qenë studente dhe nuk e kisha të njohur këtë fjalë.Ata kishin vendosur që të dilni për një darkë për qejfi dhe më thirrën edhe mua.Të gjithë ne edhe ngritëm nga disa gota, por Cimeri e teproj pak më shumë dhe mezi e dërguam në krevatin e tij për ta shtrirë që të pushonte ose të flinte. Edhe djali im ishte i lodhur dhe deri sa e rehatova cimerin kur dola në dhomën tjetër djalin im vetëm se e kishte zënë gjumi. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *