Testi i maskave: Ajo që zgjidhni fsheh se kush jeni


Sot ne ju ofrojmë një test: zgjidhni një maskë nga ato që shihni më poshtë. Tani që keni zgjedhur, lexoni profilin që ju korrespondon dhe përpiquni të kuptoni nëse maska ​​juaj ju përshkruan vërtet, ose nëse nuk është koha ta braktisni atë për t’u rikthyer në lojë.

Maska nr. 1 PasiguriaJu jeni një person që vazhdimisht ka nevojë të ketë mbështetjen dhe ndihmën e të tjerëve sepse besoni se vetëm nuk jeni në gjendje të bëni asgjë. Pastaj ju vendosni maskën e guximit, të cilën e përdorni për të fshehur pasigurinë tuaj të tmerrshme themelore. Ju gjithmonë dëshironi të dukeni të gëzuar dhe të arsyeshëm, por shpesh jeni të trishtuar dhe melankolikë dhe keni tendencë të ulni humorin edhe kur nuk ka asnjë arsye. Mundohuni të tregoni dobësitë tuaja: do të zbuloni se të tjerët ju vlerësojnë ashtu siç jeni dhe ndoshta do të fitojnëmë shumë besim tek ju.

Maska nr. 2 – AmbivalentëJu jeni një person që kurrë nuk ofron siguri për të tjerët. Një ditë ju jeni në një mënyrë dhe të nesërmen në një tjetër, ju jeni të paqëndrueshëm si era dhe të tjerët nuk mund të mbështeten kurrë tek ju.Ju silleni kështu sepse nuk doni që të tjerët të mbështeten tek ju: keni frikë t’i zhgënjeni ata. Në vend të kësaj ju duhet të përpiqeni të jeni më shumë të hapur me të tjerët, dhe karakteri juaj do të përmirësohet në mënyrë dramatike.Maska nr. 3 – Mosbesimi

Absolutisht gjëja që ka më shumë rëndësi për ju është miratimi i të tjerëve. Nëse dikush ju lëndon ose ju zhgënjen, ju jeni aq të lënduar sa kurrë nuk i jepni një shans të dytë. Ju nuk e ekspozoni veten sepse keni frikë se nuk do t’ju pëlqejë.E dini çfarë Ju nuk mund t’i kënaqni të gjithë, por nëse e tregoni veten ashtu siç jeni, sigurisht që do të gjeni dikë që ju vlerëson. Guxoni! Asgjë e keqe nuk mund t’ju ndodhë, dhe plagët në zemrën tuaj do të shërohen shpejt.Maska nr. 4 – VarësiaJu gjithmonë dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes së të gjithëve sepse keni frikë nga vetmia më shumë se gjithçka tjetër. Kështu që ju thoni gënjeshtra ose krijoni histori absurde vetëm që të tjerët të jenë pranë jush dhe të mos ju lënë kurrë vetëm me veten tuaj.Ju nuk keni pse të krijoni histori të mahnitshme për t’ju bërë ta doni veten – thjesht jini vetvetja. Përreth jush do të keni vetëm ata që ju duan vërtet.Maska nr. 5 – Gënjeshtra

Ju dëshironi të jeni të rëndësishëm dhe të dobishëm për të tjerët, dhe për këtë ju dilni nga rruga juaj por në mënyrën e gabuar. Ju gënjeni, mashtroni dhe keni probleme dhe shpesh keni më shumë telashe se gjithçka tjetër. Ju nuk duhet të punoni shumë ose të përpiqeni të bëni gjëra që nuk jeni në gjendje t’i realizoni – kjo nuk është e dobishme. Jini të përulur, punoni çka mundeni dhe të gjithë do t’ju vlerësojnë.Maska nr. 6 – Përqëndrimi tek vetjaJu gjithmonë duhet të jeni më të mirë se të tjerët, veçanërisht në pamjen fizike, kështu që keni tendencë t’i jepni shumë rëndësi vetes tuaj duke harruar të tjerët. Kështu që ju përfundoni të mos duheni aq shumë.Kush është i bukur brenda është gjithashtu i bukur jashtë: zbrisni nga piedestali juaj dhe do të zbuloni se të jesh një ndër shumë njerëz, është shumë më mirë sesa të jesh më mirë se të tjerët, por vetëm. / meb.al


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *