Burri E Thot Ni Fjal Une I Thom Njezet,Nuk Ka Qare Pa Me Dasht Se E Din Qe E Lo Dhe…!!


Burri e thot ni fjal une i thom njezet,Nuk ka qare pa me dasht se e din qe e lo dhe…!!LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Ano.nim staf i dashur po du me tregu jeten tem martesore.Prej dites qe jom martu burrin e ngr.ehi per hune ka te du un vet hala pa e qit fjalen mir une aj qohet nkam e ma kryn punen.Tutet qe e lo se jom shum e bukur ka ondrru me vjet per me mpas ndor e ka dit erifi qe un kom pas tkalume po ska dasht me ni ka thon veq e jemja me kon ma…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *