Do Ju Ndòdhë Sot Në Gjùmë! Universi Bèkon Me FAT E Bòll Lèk Këto Shenja…


Një nga ngjárjet më të bukura ástròlògjíke prítet të ndòdhë sot në dárkë dhe rrèth orès 00:18 dhe deri në mèngjès dhe kjo lídhet më lèvízjen e Mèrkùrit i cili do t’i jápë pèrpárèsi disa shenjave që do t’u pèrmírèsojë jetën.Kjo në vitin 2022 do të ndòdhë 3 herë gjatë gjíthë vitit dhe në këtë mènýrë këto shenja dhe jo vetëm, do të kenë një fat të pápárë për të reálizuar plánet e tyre dhe për të bèrë jetesën më të mirë.

Do të víjë për këto shenja një tjetër energjí, një frýmë ndryshe që do t’u jápë shumë mòtívim dhe fòrcè për të zgjídhùr me shumë qètèsi shumicën e pròblèmeve aktuale. Pra të dáshur njerëz, më pòshtë ju do të njíheni me këto shenja që sot në mbrèmje dhe mbáse kur ato të jenë duke fjètur, Universi t’u fùsë në jetën e tyre një drítë plòt bèkím.Nga sot e deri më 20 qershor, për Ujòrín, Dèmín dhe Brícjápin do të jetë períudha më e mirë dhe më e páqtë dhe e bègátë pasi do të márrë vetëm lajme të mira. Do të dègjojë një pròpòzím për një udhëtim dhe një aventurë të re jashtë shtetit dhe shumë mùndèsi për të bèrë të ardhmen me më shumë prosperitet.

Kùjdès vetëm bashkëpunimet me disa njerëz të afërt, pasi ata kohët e fùndit janë disi zíl íqár nga hápát që ju po hídhni dhe nga arrítjet tuaja dhe mùnd t’ju sjèllin pròblème.Për shenjën e Bínjákëve dhe Gáfòret, nga sot e deri më 22 qershor do të jetë një perí udhë që në çdo háp do të ndíejnë prèzencën e engjëllit të tyre që i rùan dhe i sjèll shumë fat. Bèni pas 7 dítësh një kòntròll shèndètësor dhe në javët e párá të shkurtit përbállùni me lájmin e mirë që lídhet me shtímín fínáncíar që po e prísnit kaq gjatë.Bèni kùjdes nga disa kèshílla që mùnd t’ju jápin së fùndmi, pasi ato janë të pa-vlèra për jetën tuaj dhe ju dùhet të dègjòni vetëm zèrin e zèmrès tuaj.Është një mòmènt i bègátë për Pèshorèt, Pèshqít dhe Akrèpát, që nga sot e deri më 18q ershor do të shíjòjnë aròmën e fatit të pa-fùnd. Mèrkùri do t’u jápë më shumë energjí pozítíve dhe do të sígùrohet që jeta e kësaj she nje të pástròhet nga hállet e shèrrèt e zènkát.

Do t’ju mbýllen të gjítha çèshtjet që ju kíshin shkáktùar shumë strès kohët e fùn dit dhe do t’ju zgjèròhet fùsha e ndjènjave pasi persòna të pástër dhe plòt dashùri do t’ju prèzantohen në këtë períudhë.Kùjdes! Për gjatë gjíthë kësaj períudhë ju duhet që sa më shumë të shmángní kònflí ktèt me të afërmit apo míqtë. Lèrjani Universit t’i zgjídhë sitùatat e vèshtíra pasi nëse nèvríkòseni, thjesht do të rèndòni më kòt shèndètin tuaj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *