Hòròskòpí i vèndos “vulën”, ja cilat jánë 5 shènját më me fát për muájin Tetor


Për muajin që do të víjë, pra Tetorin, do të kètë një sùper fávòrizím nga yjet dhe për të gjíthë këtë fát të madh që do të kènë këta njerëz do të qùhen si fátlùmët.Tashmë nuk është më asnjë sèkrèt se kush do të jènë këto shenjë që do t’i príjë e mbára dhe ju do të mrèkùlloheni sa më shumë kur t’i zbùloni ato në këtë artíkull.

Duke fòlur për rènditjen e fátit të shenjave, jo si për çùdi, në vènd të parë do të ùlen Peshqít.Në shèndèt, në çèshtjet e fámiljes, në dashùri, në shumë pláne dhe pròjekte dhe në shumë fùsha të jetës, njerëzít e kësaj shenje do të jènë plòt të sùksèsshèm.Por, jo vetëm ata, do të kètë edhe të tjera.Nëse do të kètë disa njerëz që do t’u shkòjë mbárë e mirë në çèshtjet e lèkut dhe në bíznes, në Tetor kjo shènjë është vetëm Akrèpí.Nëse ju do të pyesni veten se kush do të jètë dita që do t’ju afròjë sa më shumë me párátë, ajo mùnd të jetë data 15 e muajit që do të víjë.

Shumë pròblème dhe hálle do të márrín fùnd edhe për shènjën tjetër me fát që është Shígjètari.Disa pláne dhe punë të tyre që dèri më sot kíshí mbètur në gjýsmë të tyre, tani do të jènë gáti të përbállen me ndrýshímin e madh dhe të plòtèsohèn.Dèri më datën 15 tetor nuk do të ndòdhë asnjë intèrèsánte për ju Brícjápë, por më pas do të jèni gáti të prísní në jetën tuaj ngrítjèn më të madhe ekònòmíke të këtyre kohëve.Edhe në punën ku jèni do të mèrrni një lájm që ju “ngrè” në qíèll nga gèzími sepse ka lídhjè me një pròmòvím që shumë e kèni dèshírùar.Nëse po përbálleni me shumë dílema, ju Ujòrë dùhet të mbáni mènd se deri në dátën 10 të tetorit, dùhèt të trègòni një vèmèndje shumë të madhe në vèndímet që mèrrni.

Dhe sa për shènjën më me fát të muajit, Peshqít, atyre yjet ju sjèllin një qètèsi shumë të thèllë shpírtèrore.Kjo do të thòtë se strèsí nuk do të víjë përbállë jush dhe shumë pròblème që ju kíshín kríjuar pèngèsa, do të íkín në të shkùarën.Një nga lájmet më të mëdha për ju do të víjë afërsisht nga datat 11, ose 13 ose 25 në të cílat do t’ju shtòhèt një gèzím, ose do t’ju kríjohet një mùndèsi e madhe që e prísnít t’ju vínte në të tashmen tuaj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *