Horoskopi javor i karrierës/ “Mërkurin e keni kundër, bëni kujdes!”, ja shenjat që paraIajmëron Jorgo Pulla


DashiKëto ditë do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe çështjeve që lidhen me pjesën e komunikimit të çështjeve të biznesit dhe takimeve që do të keni me njerëz që lidhen me punën tuaj. Gjatë gjysmës së parë të javës mund të ketë një shkallë më të madhe vështirësish në gjetjen e gjuhës së përbashkët me të tjerët, por pas së mërkurës gjërat do të fillojnë të normalizohen.DemiSundimtari juaj Merkuri fillon kursin e tij retrograd këtë javë dhe konkretisht më 27/9 në shenjën e Peshores. Kjo mund të frenojë disa plane që keni pasur në mendje që lidhen me disa nga hobet tuaja. Eshtë gjithashtu shumë e mundur të ktheni në jetën tuaj një person me të cilin keni pasur një lidhje, një romancë ose një flirt në të kaluarën. Në rast se doni një shans të dytë në një lidhje që keni pasur tani – gjatë kohës që Mërkuri do të lëvizë prapa – mund të ketë mundësi për kthim ne lidhjen qe keni pasur!Binjaket

Disa nga detyrimet tuaja profesionale ka të ngjarë të bëhen më kërkues dhe të lodhshem për ju sesa keni pasur në mendje. Në kombinim me komunikimin që ka nevojë për vëmendje këto ditë – pasi ju do të thoni gjëra të ndryshme dhe të tjerët mund të kuptojnë të tjera gjera – ato do të jenë një situatë “shpërthyese” për punën. Mbani humorin tuaj të mirë pasi do të veprojë si një mburojë mbrojtëse për ju.GaforrjaKëto ditë do t’ju duhet t’i kushtoni një rëndësi të madhe komunikimit që do të keni me të tjerët, pasi do të jetë gjithashtu përgjegjës për zhvillimin e çështjeve tuaja profesionale. Një komunikim i mirë mund të zgjidhë një çështje profesionale e cila është mjaft e kërkuar dhe një komunikim “i vështirë” me keqkuptime, mund të krijojë një problem edhe në çështjen më të thjeshtë të punës.LuaniKursi retrograde i Merkurit nuk përjashtohet për të krijuar disa vonesa në takimet e biznesit që mund të keni këtë javë. Pregatituni me një buzëqeshje dhe durim pasi ato janë dy “letra” shumë të mira për të zgjidhur çdo çështje që lind. Trekëndëshi i Diellit në shenjën e Peshores me Saturnin në Ujor do të zhvillohet pikërisht në 29 shtator dhe flet për një bashkëpunim që po evoluon ngadalë por në mënyrë të qëndrueshme.

VirgjereshaDiskutimet duket se kanë të drejtën e tyre këto ditë dhe veçanërisht ato që kanë të bëjnë me pjesën financiare të çështjeve tuaja profesionale. Sidoqoftë, do të ishte mirë të jeni shumë të kujdesshëm në rast se po diskutoni një marrëveshje të re këto ditë. Sapo Merkuri të kthehet në kursin e duhur ka shumë të ngjarë që të dhënat ekonomike do të ndryshojnë per te miren tuaj !PeshorjaKëto ditë mund të ketë disa aventura në punë që do të bazohen në mungesën e komunikimit, kështu që përpiquni të sqaroni detajet praktike të çështjeve të biznesit që në fillim. Gjithashtu sepse do të ketë raste kur do të thoni gjëra të ndryshme dhe të tjerët do të kuptojnë, përpiquni të jeni të qartë me atë që po thoni në mënyrë që të zvogëloni shanset e keqkuptimeve.AkrepiDisa diskutime që do të keni në punë këtë javë mund të krijojnë një terren ushqyes për polemika. Trekëndëshi Diellor në shenjën e Peshores me Saturnin në Ujor do t’ju ndihmojë të shmangni këto polemika, për sa kohë që tregoni qetësi! Një çështje e vjetër e punës duket se po bën një rikthim dinamik këto ditë.

ShigjetariÇdo gjë që lidhet me detyrimet profesionale dhe çështjet e punës ka nevojë për vëmendje këto ditë dhe veçanërisht detajet e tyre praktike. Mund të ketë disa diskutime me njerëz në mjedisin tuaj profesional që do të rrisin tensionet dhe përfundimisht do të thuhen fjalë që do të krijojnë distanca. Gjysma e dytë e javës duket më e përshtatshme përsa i përket komunikimit për të zgjidhur çështjet që ju krijojnë vështirësi.Bricjapi

Këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë çdo çështjeje që lidhet me punën dhe sektorin profesional në përgjithësi pasi është ai që vuan më shumë nga “efektet anësore” të Mërkurit retrograd. Për këtë arsye do të duhet të jeni të kujdesshëm me mënyrën se si shprehni diçka që dëshironi por edhe me informacionin që merrni nga të tjerët, në mënyrë që të mos ketë keqkuptime .UjoriKëto ditë duket se nuk do të jeni aq të përqendruar në çështjet profesionale, diçka që – në kombinim me rrjedhën retrograd të Merkurit – mund të sjellë probleme në zhvillimin e tyre. Mundohuni të mos devijoni nga detyrimet tuaja profesionale dhe plani i punës siç e keni në mendje, edhe nëse ka disa vonesa të vogla në të.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *