I perkeqesohet gjendaj te madhit Sabri Fejzullahu.. Mos kalo pa thene AMIN


Këngëtari Sabri Fejzullahu ka qenë i ftuar në ‘Robi plaket kur don vet’, ku ka folur edhe rreth përfitimeve financiare.“Nuk mundem, nuk fitojmë më, rre ja janë këto, da llavere, në këngëtarët rr ejmë me kerre të shtrenjta dhe ti kur i sheh thu këta janë milionera”, tha Sabriu. Këto fjalë i mbështeti edhe Roberti duke thënë se me fitimet që kanë mund të kenë jetë të mirë, ushqim dhe veshje të mira, ndonjë pushim por jo më shumë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE NGUSHELLOJE.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *