Jam AIbana Kush eshte i lntersuar per vec nje Nat me mu vec njo se po dashuronu masanej, me k0ntakt0n ne ket Nr 682316…


Jam AIbana, jetoi e vetme ne banes, jam 28 Vijecare dhe kame nevoj per nje djaI qe me knaq naten jo vetem per nje nat, por n’qofse me peIqen ne shtrat dhe esht i mir dua te bej per vete per gjith jeten. PER TE VAZHDU LEXlMlN, VAZHDO ME POSHT DHE KLI KO NE REK LAMENN PER TA MAR NUMRlN E teIef0nit:

‘Dua vetem meshk ujt serioz, jo ata te ciIet vetem kan deshir te fIasin kot dhe te shkruajn mesazhe koti. Dua per s0nte nje kush eshte i lntereusar Ie te me kontaktoje [NUMRl gjindet me posht. Merr numerin vetem duke e hap rek,Iamen 3 sekonda dhe ju shfaqjet menjeher


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *