Jam doktoreshe ne Gjermani, por u ndajta nga burri. Tani kerkoj dicka me kshtu…


E thjesht e thom shum drejt dhe jam e hapur per ju nuk kam qka mshefi e as qka livdona ja pra kjo jam aq sa jam e bukur jam… un mendoj se per moshen qe kam jam ne t op form dhe nuk lishoj udh as pej edhe mat rejave se un jau ftofi ket qe po e them jam shum e sigurt se e di veten per at po e them.. jam me pun ne spital por tani e shof se nuk me mjafton rroga dhe tani kam vendos me lan punen e me gjet naj pun mat

mir dhe mat madhe me pas rrogen edhe plus ta gjej dike kush me knaq dhe sado pak te me ndihmon edhe me lek po deshi po r kuptohet po pat munsi po nuk pat shendosh te jemi ather ban vetem per ne kr vat te pakten te lirohem siq dua un se pasha tmadhin nuk po jetohet a besoni se krejt ment pom rrin te aj shoqi…Tani po deshe ti vazhd0 duke kaluar në Linkun Blu më P0shtë për lidhjen dhe merr Pamjet E PL0TA LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *