Kam nis lidhje me kolegun e punes, por ishte kot fare se spo dike hiq!!


Kam prej 6 muajsh ku kam nisur një lidhje jashtëmartesore me kolegun në punë,jam 28 vjeçe dhe jam e martuar prej 7 vitesh dhe kam një vajzë 3 vjeçe, që e dua më shumë se çdo gjë. Me burrin jemi martuar pas disa vitesh lidhje dhe një dashurie të madhe.Pas lindjes së vajzës raporti jonë ndryshoi pak sepse ai filloi të largohej duke menduar se unë nuk i kushtoj më të njëjtën vëmendje si më parë.

Kjo gjë mua më trishtoi padyshim dhe kjo ka qenë arsyeja që ne kemi pasur shumë grindje me njëri-tjetrin dhe pas ksaj u afrova me kolegun e punes dhe nje dit hym ne magacin dhe ai filloi…Tani po deshe ti vazhd0 duke kaluar në LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *