Më thùaj muajin që ke líndùr, të thèm kur ju reálizòhet një dèshíre


Në çdo muaj që ju të kèni líndùr, ju do të bèkòheni me një të mirë, por kësaj hèrë lajmi i mbárë lídhèt me dëshirát që ju kèni.Artíkulli i sotëm do t’ju ndríçojë më shumë fáktin se çfarë do të víjojë në jetën tuaj dhe se bázuar në muajin kur kèni líndur, çfarë dèshíre do ju bèhèt e vèrtetë.Të líndùrit e Janarit dùhet të dískùtojnë sa më párë bùxhètin fámiljár.Njerëzít tuaj të afèrm, mùnd të kènë planet e týre rreth mènáxhímit të një shume të mádhe párásh.Por, trègòni kùjdes, íncídèntet janë të mùndùra në márrëdhènien e dáshùrisë.Njerëzít e Shkurtit, mùnd të kenë një periudhë të ngárkùar me aktivitete të ndrýshmè.Ka gjása të hásni edhe vèshtirèsi, por gjíthçka do të kálòjë lehtë.

Mùndòhùni të jeni sa më kríjuès dhe të shíjòni sa më shùmë ráportín në çíft.Pák “pèrtácè” të líndùrit në Márs, nuk do të kènë dèshírë të shpènzòjnë energji për zgjídhjèn e pròblèmève të dikujt tjetër.Do të kèni fat në një takim që do të zhvíllòni për 10 ditë.Fùndjávën rèkomándòhet ta káloni me fámíljen dhe të dhùròni sa më shumë dáshùri.Duke nísùr që nga kjo fùndjávë, ju të líndur në Prill, gjíthçka do të ècë më mirë se më párë.Do të fíllòni një rrugë më të qètë, e cila do ju òfròjë mùndèsi të shumta në vèndín e punës.Do të árríni të reálizòni diçka, për të cílën jeni mùndùar pafùnd.Fáti për ju të líndùrit në Maj, kèshillòn të mos e tèpròni me pyetjet dhe të mòs kèrkòni me çdo kùsht të zgjídhní enigmat më të mèdha.Lèrèni ngjarjet të rrjèdhín natyrshëm. Kòntrádíktat nuk do mùngòjnë në márrëdhènien tuaj në çift.Për njerèzít e líndur në Qershor, yjet jánë në fòvòrin tuaj dhe do t’ju òfròjnë mùndèsi të shumta, të cilat nuk dùhèn hùmbùr.

Ka gjása t’ju ríkthèhen ndènját ndáj ish partnerit/partneres suaj.Ndèrsa ata që jánë një márrëdhënie për momentin, mùnd të hèdhín një háp më shumë.Njerèzít e Korríkut, mùnd të hárròjnë disa ide që kíshín mènduar më parë.Në pèrgjithèsi, këto ditë për ju do të jenë të jáshtëzákònshme.Mùnd të nísni të ndjèni për dikë ose mùnd të mòs jèni më të interesuar për një pèrsòn që keni ádhùruar deri tani. Nuk rèkòmandòhet të jèpni párá bòrxh.Ju të líndùrit në Gusht, mòsmárrëvèshjet e së kálùarës do i líní pas njëherë e pèrgjíthmònë.Nëse nùk jeni në një márrëdhènie dhe po kèrkòni prej kòhësh shpírtín bínják, ka gjása ta gjèni atë pás 30 ditësh.Do díní mirë ku të òrièntòheni dhe do árríni atë që kèni plánifíkuar prèj kohësh.Për njerèzít e Shtatorit, nuk do të ndíhèni shumë në humor këto ditë. Pèrpjèkjet që do të bèjè partneri/partnerja juaj nuk dò t’ju kènaqín aq sa ju dèshironi.Sa i pèrkèt anës fínancíare, do i kálòni vèshtírësítë dhe do ndíhèni më të qetëKush ka líndùr më Tetor, do të ndíhèni mjáft enèrgjík tashmë dhe do të dèshiròni të reálizòni çdo plan që keni bèrè.Megjíthátë, bèni kùjdès gjatë veprimeve tuajËshtë shùmë e rèndèsishme të jeni òptímistè dhe të vèpròni me qètèsi.Ata që kánë líndùr në Nëntor, do kenë një muaj të mbùshùr me rísi dhe emòciòne te fòrta.

Ne plánin fínáncíar mùndòhuni te mòs nxítòhèni për asgjë, pasi vètëm kështu mùnd të shmángní pròblèmèt.Edhe për njerèzít e Dhjètorit thuhet se disa pèrsòna të líndur në atë muaj do të pèrjetòjnë një sùrprízë mjáft të këndshme.Ka edhe gjása të mèrrni një ínfòrmácion të rèndèsishëm që mùnd të pèrcáktojë rrugën e së ardhmes sùaj.Mòs e nxísní persònin me të cilin dèshiròni të nísní një lídhjè dashùríe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *