Mergimtarja:Ma mire me u martu me nje te huaj se Shqiptari te don vetem per pare edhe letra e stknaq nat pun hiq


Mergimtarja:Ma mire me u martu me nje te huaj se Shqiptari te don vetem per interes

Qe nga dita qe jam martuar kam shum probleme me familjen e burrit sepse – Mirdita tlutem anonime. Jam nje vajze 23 vjeqare , kom lind perendim dhe vazhdoj te jetoj gurbet me familje.PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI HAPS.IREN REK.LAMUESE TUTJE

Jam njoftu para dy vite me nje djal se ka jetu perendim ne te z.ezen veq vet dhe familjen e ka kosov. Kam shku kosov e jena feju shum shpejt,(1vjet gati kem fol)se e kom dasht shum dhe skom pyet as per familje as per kushte qe i kan.PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI HAPS.IREN REK.LAMUESE TUTJE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *