Nxj.errin GJO.KSlN për…”, nëna 92-vjeçare shqiptare ç.mend rrjetin me këshillat për vajzat e reja…


Nxjerrin gj.oksin për ”, nëna 92-vjeçare vlonjate cm/end rrjetin me keshillat për vajzat e reja. Sade Aliçka është një banore e fshatit Dukat të Vlorës. Sot është 92 vjeçe, por nënë Sade tregon për “Ora Verore” me gazetaren Albana Caushaj, se fati i saj i martesës është vendosur që kur ka qenë në djep, sipas traditave të zonës asokohe. Nëse Sadja u përshtat shpejt me kameran dhe tregoi detaje nga jeta e saj për Rtv ORA, madje tha se çfarë nuk pëlqen tek vajzat e sotme, sidomos fakti që eksp/ozojnë gjo ksin. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *