PAMJE EKSKLUZIVE: Trupat serbe hyjnë në Tropojë, gratë e moshuara arma.tosen dhe iu kundërpërgjigjen


Një nga materialet më interesante gjatë periudhës së l ftës së Kosovës është shfaqur në televizionin Klan në emisionin e Blendi Fevziut nga Auron Tare. Gazetari e ka cilësuar fat të madh inqizimin e këtij rasti.

Në një fshat të Tropojës gjatë bom bardim eve të NATO-s, fo rcat serbe kishin depërtuar në këtë pjesë të Tropojës, respektivisht kishin hyrë në territorin e Shqipërisë. Reagimi i banorëve ishte shumë i shpejtë, dhe në video shihen edhe gratë e moshuara të cilat u a rmato sën dhe dolën për t’u ballafaquar me fo rcat serbe. Përpos grave poashtu edhe burrat u ar mato sën dhe dolën për t’i sul muar trup at us htar ake serbe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *