Párálájmèrími i fòrtë, shènoni këto data, kíní párásysh këto dètaje


Në muajin që edhe për pak ditë do të tròkásë në dyart tona, ka dísa data që ju dùhèt që t’i shènoni që sòt në kálendar që të mòs i hárròni.Në këto dátá mùnd të ndòdhín gjèra shumë të vèçanta që mùnd t’ju prèkín dhe t’ju sjèllin shumë ndrýshímè që ju i prísní.Artíkulli do t’ju trègòjë të gjítha dátat e mbárá të këtij muaj të vèçantë të vjeshtës.

Më dátën 2 tetor, çeshtje shume te rèndèsishme ekònòmíke do dálin ne drite dhe ju do tèntòni te çlíròheni nga kùfízímeMë 5 tetor, nje márredhènie ne ç ift qe nuk fùnksíonòn do bènít mire ta línít paváresísht qe nuk e kèni as ne mèndje nje ndárje.Kùjdès më 8 tetor sepse nje çèshtje pune do kthèhèt ne nje kùrth nese ju nuk híqní dore nga kembengùlja per ta bèrè.Më 10 tetor në dashuri do ndòdhè dicka e rèndèsishmè. Ju njerëz, do kèrkòni çlírímin nga nje pártner qe ju ka vènè kùfíj.

Në 13 tetor në nje çèshtje kárríere do kèrkòni me shume per veten duke u çlírùar nga disa márredhènie te ngùshta fámíljare qe ju kíshín pèngùar.Një lajm i mbárë më 16 tetor se do jèni ambícíoz ne nje plan nje lájm do ju ndrýshòjë rrèthánát dhe do bèni një ndrýshím të madh në jetë ose një kápèrcím në një shtet tjetër.Shumë kùjdès më 20 tetor sepse nje çèshtje ekònòmike qe dòni ta zòteroni do ju dáli nga kòntrròlli dhe ju vete do bèni me shume hápje e invèstíme per t’u çlírùar.Ditë e mira data 22 sepse do jeni pèrbáll nje ndrýshími te madh ne jeten tuaj pèrsònale por edhe ne márredhènie me te tjeret.

Pák nèrvòzízëm më 26 tetor se do ndjèhèni sikur nje “bò mbè” ka shpè rthýer rreth jush dhe gjíthcka ka ndrýshùar si puna, jèta pèrsònale, fámilja etj.Pak më mirë do të jètë 28 tetori se nga rrèthánat e sígùrta ne jeten sòciále apo ne qèllíme e seriozitet do kálòni ne nje çlírim emòciònal, por me rèzultate te pa-sígùrta.I mbárë do jetë 30 tetori se jeta juaj do ndrýshòj ne lídhje me familjen dhe rrèthánat e reja duke u bère ju me te çlírùar ne jeten e pèrdítshme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *