Sot kam f.estë! Li.nda djalë pas 17 viteve marte.së, kush më uron Zoti i dh.ëntë të mira!


Sot kam festë! Linda djalë pas 17 viteve martesë, kush më uron Zoti i dhëntë të mira!Sot pas 17 viteve martese Zoti me bekoi me nje engjull te vogel, me nje djale. I falenderohemi shume Zotit qe na i dha dhuraten dhe qe na beri te pe rjetojme ndjenjen e te qenurit prind…Uroj qe cdokush ta perjetoje kete ndjenje, sepse te qenurit prind eshte ndjenja me e bukur qe cdokush mund ta perjetoje…. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *