VIDEO /E pabesueshme! Nusja mendoi se iu shka.tërrua dasma, mah.nitëse çfarë i ndodhi…


Dita më e madhe në jetën tonë është dita e dasmës. Dasma merr disa muaj kohë për t’u përgatitur, derisa të vijë dita. Çdo nuse ten.ton që ta krijojë dasmën e ëndrrave dhe lutet që gjithçka të shkojë mirë.Prej fustanit e deri tek muzika, të gjithë dëshirojmë që çdo gjë të jetë e përsosur.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..VI.DEO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *