Zbulohet e vërteta/ Babai u ka marrë jètën dy vajzave 6 dhe 1 vjeçe, para se t’i jepte fund jètës së tij le një mesazh ish-gruas!


Detaje rr ëqe thëse janë z bardhur nga ngjarja e rëndë që ka ndodur në Tenerife, në Spanjë. E ditur bëhet se ai u ka marrë j etë n vajzave të tij, 6 dhe 1 vjeçe për të bërë të ndihet keq ish-gruan e tij. E ditur bëhet se ai i ka mb y tur vajzat në det dhe më p as i ka dhënë fu nd edhe je tës së tij. Para kësaj i ka nisur mesazh ish-gruas: Të jesh e lumtur tani, këna qu me da sh orin”. Antonio Gimeno e kishte për jetuar keq ndarjen nga gruaja e tij dhe nuk e kishte kaluar, por askush nga familja e tij nuk e mendonte se ai do bënte një gjë të tillë. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *