Zgjidh një engjëll mbrojtës dhe merr një mesazh të shenjtë


Engjëlli n ° 1Ju jeni nga natyra të dashur dhe të kujdesshëm, gjithmonë të vëmendshëm që të kujdeseni për njerëzit në nevojë. Ky është një tipar që ju bën shumë të veçantë, por ju duhet të mësoni që të merrni atë që të tjerët kanë për të ofruar. Dhënia dhe marrja duhet të jetë e balancuar, në mënyrë që të mund të jetoni në begati të vërtetë.

Engjëlli n ° 2:Shpesh ju ndjeheni të fundosur plotësisht nga çekuilibri negativ i jetës së përditshme, dhe stresi ju vë përfund, gjë e cila zvogëlon cilësinë e jetës dhe dëmton marrëdhëniet. Kjo ka tendencë për të krijuar një shkëputje mes jush dhe botës. Ky engjëll është për të sjellë harmoni në jetën tuaj, dhe do t’ju kujtojë se është në anën tuaj në çdo kohë, për t’ju sjellë paqe, ngushëllim dhe ndihmë në të gjitha betejat. Asnjëherë mos harroni se nuk jeni vetëm.Engjëlli n ° 3:

Për një kohë të gjatë, pak dhimbje emocionale ka shqetësuar zemrën dhe mendjen tuaj, por kjo është një kohë e ripërtëritjes në jetën tuaj, plot me gjëra pozitive. Ky engjëll vjen për të thënë se shërimi juaj është afër dhe se ju duhet të përgatiteni për të krijuar realitetin e jetës që dëshironi.Mësoniq ë të komunikoni me engjëjt dhe njerëzit që ju duan dhe mbështesin, dhe kjo fazë e shërimit dhe rinovimit do të jetë edhe më e mirë për ju. Kurrë mos pushoni së besuari në dinjitetin tuaj.Engjëlli n ° 4:Ju jeni në fund të një cikli intensiv të Karmës dhe keni qenë në gjendje të lani hesapet me një pjesë të rëndësishme të së kaluarës suaj. Tani mësimet që duhet të mësoni do të jenë të reja. Tani një nga sfidat tuaja është që të mësoni të menaxhoni mençurisht momentet e bukura dhe negative të jetës, sepse është përshtatshmëria juaj që do t’ju japë një jetë më të lumtur dhe më të begatë. Sinkronizohuni me rrjedhën natyrore të jetës tuaj dhe do të shihni përfitimet.Engjëlli n ° 5:Ne jetojmë në nxitim të vazhdueshëm dhe e kushtojmë pjesën më të madhe të kohës tonë për të përmbushur përgjegjësitë dhe për të zgjidhur problemet. Ne rrallë i lejojmë vetes kohë për të bërë gjëra që me të vërtetë i pëlqejmë. Engjëlli vjen për t’ju kujtuar që të ndaleni pak, dhe të shijoni mrekullitë e thjeshta të jetës. Luanime kafshën tuaj, shikoni një film të mirë, kaloni kohë cilësore me miqtë dhe familjen tuaj, gëzoni jetën në mënyrën e duhur.Engjëlli n ° 6:

Të rriturit janë interesantë, por nuk mund t’i harrojmë fëmijët brenda nesh. Përsëritni thjeshtësinë e jetës dhe kushtojini më shumë asaj që ju bën me të vërtetë të lumtur. Engjëlli vjen t’ju tregojë se për sa kohë që qëndroni besnikë ndaj qëllimit tuaj, ju do të jeni në rrugën e duhur. Qëndrojini besnikë qëllimeve dhe ëndrrave tuaja. Ju do të ndeshni disa të papritura në rrugën tuaj, por mos ndaloni së ndjekuri shpirtin dhe intuitën tuaj. Gjërat do të funksionojnë kur të vijë koha. Mbani kontakt me engjëjt tuaj dhe kërkoni mbështetjen e tyre.Engjëlli n ° 7:Shpesh ne përpiqemi të formësojmë jetën tonë sipas mendimeve dhe stereotipave të jashtëm dhe me këtë, i largohemi asaj që jemi me të vërtetë, duke harruar personalitetin tonë të vërtetë. Lëmë mënjanë ëndrrat tona, duke u përpjekur të bindemi se kur e kuptojmë se çfarë do shoqëria, ne do të jemi të lirë për të jetuar në mënyrë autentike, por kjo vetëm sa na e humbet jetën tonë të çmuar. Ky engjëll ka ardhur për t’ju kujtuar se e tashmja është i vetmi moment i garantuar dhe duhet të jetojmë me origjinalitet. Lejojini vetes të jetoni siç e meritoni.Engjëlli n ° 8:

Ju po e çlironi natyrën tuaj të vërtetë pas një kohe të gjatë fshehjeje në veten tuaj. Kjo është një arritje e madhe dhe engjëlli po transmeton energji pozitive, në mënyrë që të qëndroni besnikë në udhëtimin tuaj. Gjithashtu ju inkurajon që të mësoni më shumë për aftësitë dhe rëndësinë tuaj në botë. Duke u bërë të vetëdijshëm për karakteristikat tuaja të veçanta, ju do ta forconi veten dhe botën. Natyra mund të jetë një aleat i madh në këtë proces të vetë-zbulimit, duke inkurajuar vetëreflektimin dhe çlirimin e gjithë magjisë që jeton brenda jush.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *